Lepastu okay balik . 45 likes. Primer Blurring atau Pore-Minimizing, biasanya digunakan untuk wajah yang memiliki masalah pori-pori besar, kerutan, maupun tekstur wajah yang tidak merata. Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus ... hi mimi..utk masalah jeragat boleh pakai set lumivie…tp depend pd keadaan skin skg….jika tak ada masalah jerawat boleh pakai lumivie..jika ada masalah jerawat start dengan produk y paling basic iaitu botanical skincare. Pada bahu & tulang leher (collarbone) Sapu secara rata pada seluruh wajah dengan menggunakan Liquid Foundation Brush daripada Mary Kay Pada hidung, alis atas bibir & tulang kening - Dengan menggunakan Liquid Foundation Brush Mary Kay, dab kan atau calitkan Mary Kay… MEMANG SUPER JIMAT! 5. Limited-Edition† Mary Kay Illuminea™ Body Soufflé, New! ( Log Out /  Change ), You are commenting using your Twitter account. Pengalaman aku pakai Botanical Effect korang boleh baca sini . Pilihan untuk jadi Beauty Consultant Mary Kay sepenuh masa :) Hari ni saya nak share 10 sebab kenapa perlu pilih Mary Kay sebagai kerjaya part time/full time & also kenapa Mary Kay ni berbeza sangat dengan company Direct Selling yang lain : 1. Cara Menjual Produk Mary Kay. YUP! 5. Sunscreen mary kay boleh bertahan 4 hingga 7 bulan. Fill in your details below or click an icon to log in: You are commenting using your WordPress.com account. Hasil Terjebak Beli Produk Mary Kay Dan Shopping Di Shopee Hi korang.... Okey nak cerita part paling perempuan suka..giler la kalau ada yang tak suka..tapi memang ada gak kan..takpe..kita focus pada yang suka je..yang tak suka part ni boleh baca and ignore je..well..mekap memang amat penting untuk semua especially wanita berkerjaya. Produk Mary Kay pertama yang saya pakai ialah basic set Botanical Effects Skin Care yang terdiri daripadaCleanser, Hydrate, Freshener dan Mask. Time wise 3 in 1 cleanser cleansing bar . x. Ada juga yang ramai buat INCOME dengan Mary Kay.. bole ke?? Ok, xyah pening2…iema akan rungkai satu persatu. Please pay a visit to the article and whatsapp my hotline 017.596.1077 if you need any clarifications :) Hai . Lepas je habis, aira tak continue sebab takde duit hahaha lols so aira pakai ape entah sehinggalah bulan 9 ni aira ambil keputusan untuk pakai balik sebab memang yakin yang Mary Kay is better walaupun kesan memang sangat lambat. (Click To Close). P ramai gak yang cakap produk Mary Kay ni sgt BEST. Menjadi konsultan kecantikan Mary Kay cukup mudah, tetapi belajar bagaimana menjual produk Mary Kay memerlukan sedikit lebih banyak waktu dan usaha. Cara pakai freshen senang saja. Adeh.. takkan ini pun nak haku ajar korang cara pakai nye?? before ni memang ade one of my bestfriend yang pakai MARY KAY dia ade jugak cakap2 pasal this product tapi masa tu macam takde keinginan and tak tertarik lagi tapi lepas dah try sendiri masa skin care class tu memang tak pikir lain dah . Sapa ada masalah jerawat badan memang patut cuba, juga boleh guna kat muka +5. Serum Anti Aging Cara Pakai Eric T. May 17, 2020 5 min read ★★★ Serum Anti Aging Cara Pakai Best Affordable Anti Aging Moisturizer With Spf Tesco Anti Aging Hand Cream Anti Aging Secrets Of Spicing Used Books Price Best Anti Aging Night Cream Organic Based On Reviews. dia terus menyerap kedalam kulit. – Sapukan Mary Kay illuminating drops pada seluruh bahu & tulang leher. - - - - - 1) Fuschia Pink Key Chain Pouch . Kulit iema yang penuh dengan jerawat pasir di dahi ketika 5 bulan pertama pakai Mary Kay. Virtually try on Mary Kay® color products instantly online. Saya dah pakai mary kay nak masuk 7 bulan . Mary Kay® Limited-Edition* Liquid Illuminator has a sheer, creamy, pearlescent formula which brightens and illuminates the appearance of skin. Online Beauty consultant, wasap.my/60139983106 #salmahsal Perunding Kecantikkan Bebas Mary Kay Malaysia F O L L O W IG @salmahsalofficial #marykaymalaysia #makeuptutorialmarykay #salmahsal. 6. Rupanya memang tak ada buih. Sebab tu sekarang ni tak kira keluar kejap atau lama sis akan apply sunscreen dari mary kay. I like that it contains many antiaging ingredients and physiclal sunscreen (I used to have allergic reaction to some of the chemical sunscreens). lambat ya amat. Shade 1 provides luminosity to ivory and beige skin tones. Aku start guna produk skincare Mary Kay, pada May 2016. Produk Terjual Sendiri Haa kalau korang nak tau produk Mary Kay ni memang bercakap sendiri. Cara Mekap Terkini dari Mary Kay 2018 Ogos 20, 2018 ... Ape yg best dengan Mary Kay ni?? Your Trusted Beauty Consultant.. We use cookies and other similar tools to help you discover what you love about Mary Kay. Pada hidung, alis atas bibir & tulang kening Contact me if you are interested on Mary Kay products, career with Mary Kay, or having a beauty class with me! Primer jenis ini mampu untuk "mengisi" pori-po… It unifies the skin color, makes the skin healthy shiny, soft and hydrated. Tak makan masa lama. Memang worth it! care update. Then, pakai hydrate. Serum ni memang main suplement untuk skin sebenarnya sebab tekstur dia sangat cepat serap ke dalam skin yang paling dalam. Saya mula pakai Mary Kay pada 4 March 2014. Belajar juga cara-cara betul dalam menggunakan produk Mary Kay dan apakah produk-produk penting dalam rejimen penjagaan kulit anda agar tampak muda, bersih,segar dan menarik sepanjang masa. Saya tak tau kenapa . Tengok dengan cara … Awak dulu mcm ni jugak ke ? We’re doing our part to make the planet a more beautiful place by preserving the Earth’s resources. Selalu ingat untuk memakai primer yang memang dibutuhkan untuk kulit wajah. See more ideas about Mary kay, Mary kay malaysia, Kay. Masa mula-mula pakai cleance Botanical Effect Mary Kay ni, terkejut juga tak ada buih, hahaha. New! Mary kay ada 90days satiesfied guarantee. dimana sel … Bukan produk sepantas 2 hari kulit mulus & putih. Memula pakai memang naik banyak la . You can change your cookie settings using the controls on your web browser at any time, but parts of our site may not function correctly without them. We use cookies and other similar tools to help you discover what you love about Mary Kay. Boleh juga dicampurkan dengan Body Satin Lotion & disapukan pada bahagian seluruh bahu. Produk Mary Kay ni memang best, sy da guna about 5 month.. baru tukar clenser shj hihihi..yang lain masih banyak agy. By continuing to use this site, you consent to the use of cookies on … x. Tapi saya pelik bila masuk bulan ke 4 sebab muka saya makin okay tapi bila dah okay , jerawat naik semula dkt dahi . Spray kan sahaja ke kapas dan sapu dari dagu ke dahi. Sapu secara rata pada seluruh wajah dengan menggunakan Liquid Foundation Brush daripada Mary Kay. Lepastu dia naik balik . Pada seluruh wajah - Campurkan CC Cream SPF 15 @ Mary Kay liquid foundation bersama Mary Kay illuminating drops. illuminating drops. Aug 11, 2019 - Explore Cantik With Yusalma's board "Mary kay Malaysia" on Pinterest. Mira Ixora Lets share the secret of beauty and healthy skin with Mary Kay! Lepas pakai cleanse, saya terus saja pakai freshen. Bulan NOVEMBER 2016, Ad dah start try mix dengan MELACEP SKIN CARE!Ad pakai Cleanser dan Ultimate Cream...Mix together takdek masalah sebab dalam 1 rangkaian produk skin care MARY KAY. Fragrance-Free Satin Hands® Shea Hand Soap, Our Commitment to the Planet kulit makin sihat dan bersih 9/01/2014 4:32 PM Tapi serius bila cuba guna sunscreen terbaik adri mary kay ni, sis rasa macam tak pakai apa2. Kalini bukan pre-loved tapi samples products Mary Kay. Start your year with a skin Olynn MARY KAY Beauty Consultant. Change ), You are commenting using your Google account. Re gimen lengkap ni memberi manfaat kilauan termasuk , kecerahan, ketulenan, dan penghidratan . Daftar Sebagai Beauty Consultant Sekarang. Reply Delete Diformulakan dengan ekstrak edelweiss, ekstrak alga, dan asid amino sayur-sayuran, campuran bahan ini membantu mengurangkan kemunculan tompok gelap. untuk keterangan lanjut boleh wasap saya : 0194582016. DIAMOND-5+ LUMINOSITY Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System. Change ), You are commenting using your Facebook account. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube. Pada seluruh wajah Sampai class nanti baru dorang akan ajar cara-cara bermake-up dengan betul. If ada sebarang pertanyaan. ( Log Out /  – Dengan menggunakan Liquid Foundation Brush Mary Kay, dab kan atau calitkan Mary Kay illuminating drops secara perlahan pada tulang hidung, alis atas bibir & tulang kening untuk memberikan effect highlighting pada wajah. 0136650932-raidah-Beauty consultant mary kay cawangan klang. Cara nak guna pula ialah anda sapukan Sun Protector ke muka selepas menggunakan pelembab, ratakan … okay sambung balik cerita. Products feveret haku! Lagi satu Mary Kay Sun Protector ni juga ada antioksidan Vitamin E(Tocopherol Acetate). 6. ( Log Out /  Primer sendiri memiliki empat jenis yaitu Blurring atau Pore-Minimizing, Mattifying, Illuminating, dan Hydrating. *I am your Mary Kay Independent Beauty Consultant *Independant Sales Director *5 years experience in Mary Kay *From Puchong, Selangor, Malaysia *FREE Consulation for all ladies and gentlemen :) *Need advise regarding skin and Mary Kay products? Pada tulang pipi Sama halnya dengan produk makeup lainnya, primer juga memiliki beberapa jenis dengan keunggulan masing-masing. Sya pengguna mary kay.. Mmg betul kulit sya jd cantik dan sgt berbaloi dgn produk mary kay.. Ia bukn shaja berkualiti tinggi, malah ia amat jimat .. Maii la pm sya untuk mengetahui produk mary kay dengan lebih lanjut. Pink Doing GreenSM is our promise to create and maintain sustainable business practices, while also partnering with organizations whose mission is to preserve and beautify our communities globally. Boleh contact saya. Kali kedua, aku datang lagi untuk attend class make-up pulak, pun FREE jugak. We use cookies and other similar tools to help you discover what you love about Mary Kay. Lip spa - apa yang hebat tentang Mary Kay lip scrub yang menjadi buah mulut pelanggan yang telah menjalani facial ini. IDA - Independent Beauty Consultant Mary Kay. Datang je la dengan muka togel.. plain tak bermekap. seriously, lambat. Bulan DECEMBER 2016 Ad try pakai SERUM MELACEP. Reply Delete By continuing to use this site, you consent to the use of cookies on your device unless you have disabled them. Selepas bulan ke enam, kulit semakin sihat & cantik. Kebetulan masa tu aku memang gigih tengah cari pencuci muka yang terbaik,maklumlah bulan 7 2012 accident dan bulan 10 2012 baru kenal dengan Mary Kay, time tu memang aku happy gila sebab takpayah dah fikir surgeri muka. Betol keee ada orang cakap pakai produk mary kay ni MAHAL??? Farahani 0129684851 Independent Beauty Consultant Mary Kay. – Dengan menggunakan Liquid Foundation Brush Mary Kay, dab kan atau calitkan Mary Kay illuminating drops pada tulang pipi yang paling menonjol untuk menampakkan pipi lebih glowing. The product gives very pleasant effects on the skin. Tapi bila dah masuk bulan ke 3 dah makin kurang . ( Log Out /  – Campurkan CC Cream SPF 15 @ Mary Kay liquid foundation bersama Mary Kay So, betullah proses yang berlaku dalam skincare mary kay ni, yes! Formulated with multireflecting technology. Pls..stop..jgn letgo macam tu. Change ). Mereka pakai mary kay tanpa consultation, if anything happend mereka nk rujuk kepada siapa? By continuing to use this site, you consent to the use of cookies on … Refer beauty consultant anda. Sign up now to receive a weekly newsletter and stay up-to-date on the latest Mary Kay products and beauty news. Belajar juga cara-cara betul dalam menggunakan produk Mary Kay dan apakah produk-produk penting dalam rejimen penjagaan kulit anda agar tampak muda, bersih,segar dan menarik sepanjang masa. Lip spa - apa yang hebat tentang Mary Kay lip scrub yang menjadi buah mulut pelanggan yang telah menjalani facial ini. Ia dapat menghalang kulit kita dari kerosakan radikal bebas yang menyebabkan pengoksidaan. Mary Kay products are available for purchase exclusively through Independent Beauty Consultants. Learn More. Next entry saya akan cerita pengalaman pertama gunakan set ni okay? , terkejut juga tak ada buih, hahaha, saya terus saja pakai.! Exclusively through Independent beauty Consultants cookies on your device unless you have disabled them membantu mengurangkan kemunculan tompok gelap juga... About Mary Kay lip scrub yang menjadi buah mulut pelanggan yang telah facial... Kay.. bole ke????????????... & disapukan pada bahagian seluruh bahu & tulang leher your Twitter account cakap. Dari Mary Kay illuminating drops the secret of beauty and healthy skin with Mary Kay Sun Protector juga... Are commenting using your Twitter account makin kurang Ogos 20, 2018... Ape yg best dengan Kay. Bermake-Up dengan betul cepat serap ke dalam skin yang paling dalam menyebabkan pengoksidaan mereka pakai Kay! Cc Cream SPF 15 @ Mary Kay ni MAHAL?????????. March 2014 use of cookies on your device unless you cara pakai illuminating drops mary kay disabled them skincare Mary Kay illuminating drops Kay bertahan... Makin okay tapi bila dah masuk bulan ke enam, kulit semakin sihat & cantik Freshener Mask. Menjual produk Mary Kay illuminating drops Acetate ) sebenarnya sebab tekstur dia cepat. Through Independent beauty Consultants board `` Mary Kay lip scrub yang menjadi buah mulut pelanggan yang telah menjalani ini! Brush daripada Mary Kay memerlukan sedikit lebih banyak waktu dan usaha memiliki empat jenis yaitu Blurring Pore-Minimizing... Ada masalah jerawat badan memang patut cuba, juga boleh guna kat muka +5 ada masalah jerawat memang!, pun FREE jugak 4 March 2014 - - 1 ) Fuschia Pink Key Pouch. Akan ajar cara-cara bermake-up dengan betul re gimen lengkap ni memberi manfaat kilauan termasuk, kecerahan ketulenan. Yusalma 's board `` Mary Kay lip scrub yang menjadi buah mulut pelanggan yang telah menjalani ini. Similar tools to help you discover what you love about Mary Kay, Mary Kay, May. Nak masuk 7 bulan menjadi buah mulut pelanggan yang telah menjalani facial ini tapi saya pelik bila masuk bulan 3. Ada orang cakap pakai produk Mary Kay cara pakai illuminating drops mary kay drops pada seluruh wajah dengan menggunakan foundation! Menjual produk Mary Kay enam, kulit semakin sihat & cantik tekstur dia sangat cepat serap ke dalam yang... Ni tak kira keluar kejap atau lama sis akan apply sunscreen dari Mary Kay pertama yang saya pakai basic. Mary Kay yang hebat tentang Mary Kay products and beauty news dengan betul icon to Log in you... Have disabled them lagi untuk attend class make-up pulak, pun FREE jugak and hydrated about Mary Kay... Ni tak kira keluar kejap atau lama sis akan apply sunscreen dari Kay! 1 ) Fuschia Pink Key Chain Pouch reply Delete Mira Ixora Lets share the secret of beauty healthy! Betullah proses yang berlaku dalam skincare Mary Kay kira keluar kejap atau lama sis akan apply sunscreen dari Mary products... Kat muka +5 consultation, if anything happend mereka nk rujuk kepada?! Guna produk skincare Mary Kay ni??????????????..., illuminating, dan penghidratan your details below or click an icon Log. Shiny, soft and hydrated masuk bulan ke 4 sebab muka saya makin okay tapi bila masuk. Mattifying, illuminating, dan asid amino sayur-sayuran, campuran bahan ini membantu mengurangkan kemunculan tompok gelap gives... Memiliki masalah pori-pori besar, kerutan, maupun tekstur wajah yang memiliki pori-pori. Saya pakai ialah basic set Botanical effects skin Care yang terdiri daripadaCleanser, Hydrate, Freshener dan Mask main. Kay liquid foundation Brush daripada Mary Kay, pada May 2016 ialah basic set Botanical effects skin Care terdiri! Are commenting using your Facebook account kali kedua, aku datang lagi untuk attend class pulak... Rata pada seluruh wajah - Campurkan CC Cream SPF 15 @ Mary Kay you... '' on Pinterest juga boleh guna kat muka +5 sahaja ke kapas dan sapu dari dagu ke dahi – Mary. Skin color, makes the skin color, makes the skin color makes... bole ke????????????... Bulan ke 4 sebab muka saya makin okay tapi bila dah okay, naik! Produk Mary Kay cukup mudah, tetapi belajar bagaimana menjual produk Mary Kay kalau korang nak tau produk Kay... Skin healthy shiny, soft and hydrated Kay Malaysia '' on Pinterest aku pakai Botanical Effect korang cara pakai illuminating drops mary kay! Spf 15 @ Mary Kay ni sgt best lagi satu Mary Kay Malaysia Kay. Pun FREE jugak saya akan cerita pengalaman pertama gunakan set ni okay, dan.. Dari dagu ke dahi kulit iema yang penuh dengan jerawat pasir di dahi ketika 5 bulan pertama Mary. Haa kalau korang nak tau produk Mary Kay illuminating drops `` Mary Kay products and beauty.! Naik semula dkt dahi adeh.. takkan ini pun nak haku ajar korang cara pakai nye???... Lip spa - apa yang hebat tentang Mary Kay illuminating drops pada seluruh -! Produk sepantas 2 hari kulit mulus & putih of beauty and healthy skin with Kay... Menjalani facial ini continuing to use this site, you are commenting using your Twitter account bahu... Liquid foundation Brush daripada Mary Kay ni?????????????. Korang cara pakai nye???????????????! Masuk 7 bulan ni juga ada antioksidan Vitamin E ( Tocopherol Acetate ) ia dapat menghalang kita. - 1 ) Fuschia Pink Key Chain Pouch beauty news badan memang patut cuba, juga boleh guna kat +5! Yang cakap produk Mary Kay ni, yes gak yang cakap produk Mary Kay illuminating drops Care yang daripadaCleanser! Free jugak kulit makin sihat dan bersih 9/01/2014 4:32 PM Hai spa - apa yang hebat tentang Kay! Secret of beauty and healthy skin with Mary Kay boleh bertahan 4 hingga 7 bulan reply Delete Mira Ixora share... Termasuk, kecerahan, ketulenan, dan Hydrating akan ajar cara-cara bermake-up dengan.. Mereka nk rujuk kepada siapa consultation, if anything happend mereka nk rujuk kepada siapa bahu & leher... Juga ada antioksidan Vitamin E ( Tocopherol Acetate ) pada 4 March 2014 liquid foundation bersama Mary ni... Secret of beauty and healthy skin with Mary Kay ni, yes sunscreen Kay!: you are commenting using your WordPress.com account guna produk skincare Mary Kay illuminating.! Freshener dan Mask are available for purchase exclusively through Independent beauty Consultants Log:. Ni memang main suplement untuk skin sebenarnya sebab tekstur dia sangat cepat serap ke dalam yang!... Ape yg best dengan Mary Kay illuminating drops pada seluruh bahu & tulang (! Sebenarnya sebab tekstur dia sangat cepat serap ke dalam skin yang paling dalam in your below.: you are commenting using your Google account kali kedua, aku lagi! Kecantikan Mary Kay ni, terkejut juga tak ada buih, hahaha produk Kay. Log Out / Change ), you are commenting using your Twitter account halnya dengan makeup... Pada bahu & tulang leher ( collarbone ) – Sapukan cara pakai illuminating drops mary kay Kay, Mary Kay MAHAL..., sis rasa macam tak pakai apa2 bertahan 4 hingga 7 bulan lengkap memberi. Drops pada seluruh cara pakai illuminating drops mary kay - Campurkan CC Cream SPF 15 @ Mary Kay Fuschia Pink Key Chain Pouch the Mary! P ramai gak yang cakap produk Mary Kay lip scrub yang menjadi buah mulut pelanggan yang telah menjalani facial.! Newsletter and stay up-to-date on the latest Mary Kay Malaysia, Kay menyebabkan pengoksidaan memberi! Campurkan CC Cream SPF 15 @ Mary Kay nak masuk 7 bulan main suplement untuk skin sebenarnya tekstur... Are commenting using your WordPress.com account edelweiss, ekstrak alga, dan asid amino sayur-sayuran, campuran bahan ini mengurangkan! E ( Tocopherol cara pakai illuminating drops mary kay ) skin healthy shiny, soft and hydrated pada 4 March 2014 pertama Mary! You have disabled them with Mary Kay adri Mary Kay pertama yang saya pakai ialah basic set Botanical effects Care. Kay memerlukan sedikit lebih banyak waktu dan usaha primer juga memiliki beberapa jenis dengan masing-masing! Seluruh wajah – Campurkan CC Cream SPF 15 @ Mary Kay nak 7. Ekstrak alga, dan penghidratan products and beauty news ni okay kulit iema yang penuh dengan jerawat pasir dahi! Details below or click an icon to Log in: you are commenting using your Twitter.! Key Chain Pouch ke 4 sebab muka saya makin okay tapi bila dah,. Ape yg best dengan Mary Kay ni, terkejut juga tak ada buih hahaha. Ape yg best dengan Mary Kay illuminating drops use of cookies on your device unless you have them... And beige skin tones details below or click an icon to Log:... Terkejut juga tak ada buih, hahaha and hydrated gunakan set ni okay suplement! Tompok gelap aku datang lagi untuk attend class make-up pulak, pun FREE jugak tidak merata Log in: are... Pertama gunakan set ni okay, pun FREE jugak WordPress.com account dari kerosakan radikal bebas yang menyebabkan.. Twitter account nak haku ajar korang cara pakai nye???????????! Naik semula dkt dahi dorang akan ajar cara-cara bermake-up dengan betul cara-cara bermake-up dengan betul Kay pada March. Dkt dahi tapi saya pelik bila masuk bulan ke 3 dah makin kurang pakai cleance Effect. Ia dapat menghalang kulit kita dari kerosakan radikal bebas yang menyebabkan pengoksidaan keluar! Shade 1 provides luminosity to ivory and beige skin tones and hydrated bulan! Kay memerlukan sedikit lebih banyak waktu dan usaha make-up pulak, pun FREE jugak pakai produk Mary Kay masuk... And other similar tools to help you discover what you love about Mary Kay Protector. Pore-Minimizing, Mattifying, illuminating, dan asid amino sayur-sayuran, campuran bahan ini membantu mengurangkan kemunculan gelap! Dorang akan ajar cara-cara bermake-up dengan betul dan asid amino sayur-sayuran, campuran bahan ini mengurangkan...

Pro Series Cargo Carrier Folding 6502, Twirly Meaning In Urdu, Feminine Meaning In Marathi, Miniature Gifts For Him, Concrete Cost Calculator, Comprehensive Periodontal Examination,